www.karlaarchitect.com

KARLA CHEBENOVÁ

Tyresö, Stockholm, Sverige

visualization


Arkitekter samskapar framtiden eftersom varje del av deras arbete kommer att bli en del av världen i många år framöver. Jag vill hjälpa till att bygga en värld där hälsa, natur, skönhet och funktionalitet lever i harmoni och där människor kan se fram emot varje ny dag.


Professionell och personlig sammanfattning

Jag studerade arkitektur och ljusdesign i Slovakien (STU), Tyskland (Bauhaus universitet) och Sverige (KTH). Senare jobbade jag som arkitekt i mer tio år. Jag såg bristen på marknaden och tänkte att koppla min hobby med detta. Därefter tog jag plattsättning kursen på Yrkesakademin och blev plattsättare.

Jag har alltid varit intresserad av interiör design, inredning, belysning och samt förverkligande av allt inom inredning och renovering. Renoveringar blev min störst hobby och jag ser det mycket trevlig att koppla min kunskap med hobby.

Som arkitekt ser jag mer än andra hantverkare och jag kan använda mina estetiska, tekniska och praktiska lösningar utvecklade precis baserat på förväntningar av mina kunder, inklusive ritningar.

Jag talar flytande slovakiska, engelska, svenska och tjeckiska.

Mina andra fritidsintressen är simning, främst i öppet vatten, min hund, konstnärlig teckning och skiss, trädgårdsarbete och även astronomi och astrofysik.


Vänligen se min ENG CV and SWE CV


"Once you stop learnng, you start dying."

Albert Einstein


visualization

visualization

visualization

visualization

 

tillbaka